Стаи

Галерия

Разгледайте нашата галерия, където ще намерите снимки на хотелските стаи, на ресторанта и бара, на нашата прекрасна градина, на новия ни басейн, както и уникални въздушни кадри на хотела, заснети с дрон.Хотел Степ - вашият дом далеч от дома. За да придобиете най-добра представа как изглежда хотелът от всички ъгли специално за вас сме го заснели с дрон. Насладете се на въздушните ни снимки. 


» повече

Хотел Степ ви предлага 27 студия и 6 тристайни апартамента. Всички те са снабдени с кухненски боксове и различни други екстри. Разгледайте различните видове настаняване в тази галерия.

» повече

Ресторантът на хотела разполага с маси, разположени вътре в лобито, както и навън в градината. Красивата растителност и прохладната сянка от тентата ще допринесат допълнително за вашето преживяване по време на закуска, обяд или вечеря. 

» повече

От 2015 година можем да се похвалим с добавянето на открит басейн към набора от услуги, които предоставяме на нашите гости. Басейнът се оказва най-предпочитаното място сред нашите клиенти. Разгедайте галерията със снимки от нашия басейн.

» повече

Начинът, по който изглежда нашата външна градина, е голям повод за гордост за нас. Разнообразието на растителни видове и зеленината, характерни за нашата градина, придават изключително спокойствие и уют. Разгледайте снимки от нашата красива градина. 

» повече