Стаи

Хотел Степ, Слънчев бряг

Потопете се в магията на Слънчев бряг, най-големият български курортен комплекс, посрещнете изгрева на лазурния морски бряг, съберете слънчев загар и се насладете на великолепния плаж и синьото море,  слейте се с тълпите от хиляди туристи, за да вкусите от многобройните развлечения, които Слънчев бряг предлага, а след това се върнете към гостоприемството на хотел СТЕП, Вашият дом в Слънчев бряг.

 


Хотел Степ отваря врати през 2007 година. Разположен е в западната зона на Слънчев бряг, на  15 минути пеша от плажа и на 10 минути от центъра на комплекса. Централната автогара е на 5 минути път пеша.

Шест-етажната сграда е построена в модерен стил, като едновременно е постигнат вида и усета за един голям уютен дом. Хотелът работи само през летния сезон в Слънчев Бряг, който обхваща периода от началото на май до края на септември.

Хотел Степ предлага 27 студия и 6 тристайни апартамента, всички те оборудвани с кухненско обзавеждане. Най-новото обновление в хотел Степ е открития басейн, който бе добавен през 2015 година и веднага се превърна в притегателно място за нашите гости.

Хотелът притежава собствен ресторант/бар, който предлага изобилие от кулинарни специалитети и напитки, задоволяващи всеки вкус. 
Конферентна зала с капацитет до 30 човека е на разположение на гостите на хотела.

На разположение на гостите срещу допълнително заплащане е бързоскоростна безжична интернет връзка, предоставена в хотелските стаи, конферентната зала, бара и ресторанта. Хотел Степ осигурява също и възможност за паркиране пред хотела на своите клиенти.

 Направете резервация, като попълните формата по-долу

Резервирай стая!

* Име : 

грешка 1
* Фамилия : 

грешка 2
Брой гости : 

Тип на стаята : 

Дата на пристигане :      

Дата на тръгване :      

* e-mail адрес : 

грешка 3
телефон : 

Коментар: 

*Прочел(а) съм условията за ползване на сайта!
отбележете, че сте прочели!