Стаи

Настаняване и цени

Хотел Степ предлага 27 студия и 6 апартамента, като студията могат да бъдат със спалня или с две легла, а апартаментите са тристайни - с хол и две спални, както и две бани. За повече информация относно нашето настаняване, разгледайте нашата галерия и описание на всеки вид стая, както и ценовата листа за сезона, показана в таблицата по-долу.

Цени за настаняване за лято 2020 - Слънчев бряг

Сезон Нисък Междинен Висок
Период 21.05-07.06
07.09-30.09
08.06-25.06
17.08-06.09
26.06-16.08
Студио
(двойно настаняване)
50 70 90
Студио
(единично настаняване)
40 60 80
Двуспален
Апартамент
80 110 140
Всички цени са в български левове с включен ДДС и туристическа такса.


В хотел СТЕП  ще направим всичко възможно, за да се почувствате добре дошли  и желани наши клиенти. С цел избягване на недоразумения, моля прочетете изброените по-долу общи правила, прилагани в хотел СТЕП.

Съгласно международните стандарти настаняването в стаите на хотела в деня на пристигане става след 14.00 часа. В случай, че имаме възможност, ще Ви настаним и по-рано, но това зависи от заетостта на хотела в конкретния момент. Освобождаването на стаите в деня на заминаване следва да стане не по-късно от 12.00 часа. Ако клиентът пропусне да освободи заеманата от него стая до този час, следва да заплати стойността на още една нощувка. Съществува и възможността за удължен престой в деня на заминаване срещу допълнително заплащане, но това също зависи от заетостта на хотела.Правила и политики на хотела:

Настаняване:   след 14:00

Напускане:       до 12:00

Допълнителни легла:


  • Едно дете под 2 години остава безплатно при използване на съществуващите легла.
  • Едно дете под 2 години се таксува 6 лева на нощ и лице в бебешко легло.
  • Едно по-голямо дете или възрастен се таксува 20 лева на нощ и лице в допълнително легло.
Максимум капацитет от допълнителни легла/бебешки легла в стая e 1.Студио със спалня
Елегантно обзаведени със съвременен дизайн, стаите придават домашен уют и същевременно осигуряват всички необходими удобства.
» повече информация

Студио с две легла
Студията с две легла са просторни, обзаведени в свежи тонове, с удобни мебели и всичко необходимо за Вашето отлично ваканционно настроение.
» повече информация

Апартамент с две спални
Апартаментите са просторни и много функционални. Състоят се от две спални и отделен хол. За удобство на клиентите те разполагат с две бани/тоалетни. Изключително подходящи са за семейства с деца или група приятели, тъй като в тях могат да се настанят до 6 човека.
» повече информация