Стаи

Настаняване и цени

Хотел Степ предлага 27 студия и 6 апартамента, като студията могат да бъдат със спалня или с две легла, а апартаментите са тристайни - с хол и две спални, както и две бани. За повече информация относно нашето настаняване, разгледайте нашата галерия и описание на всеки вид стая, както и ценовата листа за сезона, показана в таблицата по-долу.

Цени за настаняване за лято 2021 - Слънчев бряг

Сезон Нисък Висок
Период 21.05-30.06
22.08-30.09
01.07-21.08
Двойно студио
(с две единични легла)
70 90
Двойно студио
(със спалня)
80 100
Двуспален
Апартамент
(четири човека)
120 160
Всички цени са на вечер на помещение в български левове с включен ДДС и туристическа такса.
 
В цената са включени още:
- безплатен паркинг пред хотела
- безплатен безжичен интернет, наличен в целия хотел
- безплатно ползване на сейф, наличен във всяка стая

В хотел СТЕП  ще направим всичко възможно, за да се почувствате добре дошли  и желани наши клиенти. С цел избягване на недоразумения, моля прочетете изброените по-долу общи правила, прилагани в хотел СТЕП.


Съгласно международните стандарти настаняването в стаите на хотела в деня на пристигане става след 14.00 часа. В случай, че имаме възможност, ще Ви настаним и по-рано, но това зависи от заетостта на хотела в конкретния момент. Освобождаването на стаите в деня на заминаване следва да стане не по-късно от 12.00 часа. Ако клиентът пропусне да освободи заеманата от него стая до този час, следва да заплати стойността на още една нощувка. Съществува и възможността за удължен престой в деня на заминаване срещу допълнително заплащане, но това също зависи от заетостта на хотела.Правила и политики на хотела:

Настаняване:   след 14:00

Напускане:       до 12:00

Допълнителни легла:


  • Едно дете под 2 години остава безплатно при използване на съществуващите легла или бебешка кошара.
  • Едно по-голямо дете или възрастен се таксува 20 лева на нощ и лице в допълнително легло.
Студио със спалня
Елегантно обзаведени със съвременен дизайн, стаите придават домашен уют и същевременно осигуряват всички необходими удобства.
» повече информация

Студио с две легла
Студията с две легла са просторни, обзаведени в свежи тонове, с удобни мебели и всичко необходимо за Вашето отлично ваканционно настроение.
» повече информация

Апартамент с две спални
Апартаментите са просторни и много функционални. Състоят се от две спални и отделен хол. За удобство на клиентите те разполагат с две бани/тоалетни. Изключително подходящи са за семейства с деца или група приятели, тъй като в тях могат да се настанят до 6 човека.
» повече информация